Home » Over ons

Over ons

Een safari naar Afrika is een onvergetelijke vakantie-ervaring. Nergens in Afrika is er zoveel groot wild als in Oost Afrika. Predatoren, big five, gorilla’s, primaten, gazellen, zebra’s, giraffe, neushoorns, nijlpaarden, krokodillen, flamingo’s en duizenden andere vogelsoorten leven in Oost Afrika.

banner2

Take-U Adventure Safaris biedt game drives, natuurwandelingen, boot safaris, vogelspotten, excursies naar traditionele dorpen, lokale markten, hete luchtbalon vluchten, huwelijksreis arrangementen en speciale arrangementen voor mensen met een lichte lichamelijke beperking. Al onze safaris zijn maatwerk.

Take-U Adventure Safaris brengt u naar alle bekende bestemmingen in Oost Afrika, zoals Serengeti, Maasai Mara, Samburu, Ngorongoro, Tsavo, Queen Elizabeth, Bwindi Impenetrable Forest en vele onbekende bestemmingen zoals Kakamega Rainforest, Hells Gate of Kibale Forest.

De prijs van een reis bij TaKe U Adventure Safaris is zeer concurrerend. Wij bieden een prive safari voor 2 tot 4 personen voor de prijs van een groepsreis. Als u op reis wilt met een grotere groep dan wordt de prijs navenant aangepast.

kenia4

De contrasten in de natuur zijn inmens. Naast besneeuwde bergtoppen zijn er woestijngebieden, vulkanen, canyons, zoetwater en zoutwater meren, hoogvlaktes, tropisch regenwoud en parelwitte stranden aan de Indische Oceaan.

De cultuur is zeer gevarieerd. Moderne westerse levenstijl gaat hand in hand met eeuwenoude stam tradities. In de steden zijn geldautomaten en goed gesorteerde supermarkten. Traditioneel handwerk zoals houtsculptuur, batiktechnieken, kralen en koperbewerking voor sieraden zijn in ruime mate beschikbaar.

advertentie1

Onze safaris worden uitgevoerd met een goed geoutilleerde 4WD met panoramadak en 4 raamplaatsen. Uw accomodatie en verzorging is afgestemd op uw wensen en budget. U kunt kiezen tussen Safari Lodges, luxueuze accommodatie, standaard toeristenklasse hotels, of goede lokale hotels en kampeerterreinen.

Bekijk onze bestemmingen: