Home » Prijs

Prijs

De prijs van een reis bij TaKe U is scherp en altijd maatwerk.
Wij bieden u een prive safari van 2 – 4 personen voor de prijs van een groepsreis.
Als uw familie of vriendengroep uit meer dan 4 personen bestaat dan doet TaKe U een aangepast reisvoorstel een navenant aangepaste prijs.

Echter safaris zijn nooit goedkoop. De afstanden die u aflegt zijn groot en brandstof is in Afrika net zo duur als in Europa. De toegangskaarten voor de wildparken zijn hoog: tussen de 60 – 80 $ per dagen moeten worden voldaan in Amerikaanse dollars (USD).

Alle reizen van TaKe-U Adventure Safaris zijn maatwerk. Al onze prijzen zijn ook maatwerk. TaKe-U Adventure Safaris stelt voor u een persoonlijke safari samen, gebaseerd op uw budget en wensen. Hieronder staande prijsopgaven zijn indicaties. Bij uw persoonlijke reisaanbod krijgt u een definitieve prijsopgave.

TaKe-U Adventure Safaris rekent voor uw safari een reissom met betaling vooraf en een zo genaamd local payment in USD, welke u op de eerste dag van uw safari afrekent met uw lokale reisbegeleider. Uw safari bij TaKe-U Adventure Safaris is volledig verzorgd. Transfers van vliegveld naar hotel, logies, ontbijt, lunch, diner (o-l-d) en mineraal water tijdens uw safari zijn inclusief. Alleen de strandverlenging is op basis van halfpension. Op de dag van terugkeer is alleen het ontbijt inbegrepen. Uw vliegreis, visa, drankjes en persoonlijke uitgaven zijn nooit inbegrepen.

9-daagse Basis Safari in Kenia
Een 9 daagse basis safari in Kenia in onze voortreffelijke standaard accommodatie inclusief toegangsbewijzen voor 3 nationale parken (4d) en dagelijkse excursies. (game drives, wandelsafari, boottocht, bezoek aan traditioneel dorp, vogelspotten etc) biedt TaKe-U Adventure Safaris voor een reissom van ongeveer 1040 – 1695 € pp en met local payment van ongeveer 300 $ pp.

14 daagse Safari in Kenia en Tanzania
Een 14 daagse safari naar de belangrijkste bestemmingen in Kenia en Tanzania in onze voortreffelijke standaard accommodatie en 1 nacht in luxe lodge. Inclusief toegangsbewijzen voor 6 nationale parken (8 d) en afdaling in Ngorongoro krater en dagelijkse excursies, biedt TaKe U Adventure Safaris u voor ongeveer 1695 – 2695 € pp en met local payment van ongeveer 500 $ pp.

Strandverlenging Kenia
Strandverlenging van 5 dagen, inclusief vervoer over de weg naar uw Beach Resort door het Tsavo National Park, in onze voortreffelijke standaard accommodatie aan de Indische Oceaan, biedt TaKe U u voor ongeveer 480 – 600 € pp.

Safari in Kenia Oeganda en Tanzania van 30 dagen
Een rondreis van een maand in Kenia, Tanzania en Oeganda, afwisselend in onze voortreffelijke eenvoudige of standaard accommodatie. Inclusief toegangsbewijzen voor 10 nationale parken (14 d), chimpanzee en gorilla track, biedt TaKe U Adventure Safaris voor ongeveer 2380 – 3900 € met local payment van 400 $ en gorilla permit van 550 $.

14 daagse Safari in Oeganda
Een 14 daagse rondreis door Oeganda, met aankomst en vertrek van internationale vluchthaven in Entebbe Oegand. Afwisselend in onze voortreffelijke standaard of eenvoudige accommodatie, met toegangsbewijzen voor 4 nationale parken (6d), chimpanzee en gorilla track, biedt TaKe U Adventure Safaris u voor ongeveer 1300 – 1975 € met local payment van ongeveer 300 $ en gorilla permit van 550 $.

Seizoenstoeslag
Voor de Paasdagen en van half december tot half januari hanteren de meeste hotels een toeslag varierend van 20 – 100 $ deze wordt aan doorberekend in de prijs.

Safari Lodges
Verblijf in een Safari Lodge in een wildpark is een onvergetelijke ervaring. U verblijft in een oase van rust en luxe, om u heen is niets dan woeste onmetelijke natuur. Een overnachting in het hoogseizoen (juni – september en december – januari) kost in Tanzania voor 2 personen minimaal 450 $ per nacht. In Kenia ligt het prijsniveau vanaf 250 $ per nacht. In alle parken in Oeganda is een low budget alternatief mogelijk van 50 -70 $ per nacht, naast een luxe Safari Lodge welke voor 2 personen in het hoogseizoen ongeveer 400 $ per nacht kost.

Entree gelden voor wildparken
In Tanzania kosten de entree’s van Serengeti NP en Ngorongoro NP 50 $ pp per dag, bovendien wordt een extra bedrag gevraagd van 200 $ per voertuig om af te kunnen dalen naar de bodem van de Ngorongoro krater.
In Kenia en Oeganda kosten de entree’s tussen de 60 – 80 $ pp per dag.

Gorilla Permits
Als u de berggorilla’s wilt zien in Oeganda, heeft u een zo genaamde Gorilla Permit nodig. De huidige prijs, inclusief reserveringskosten, is 550 $ per stuk.

Visa
Visa zijn eenvoudig te verkrijgen aan de grens of luchthaven. Een visum kost 50 $ pp per land.

Tussentijdse Prijsverhoging
Tussentijdse prijsverhoging van de entreegelden voor wildparken en of de gorilla permit worden door berekend in de prijs.

contact via info@takeu4adventure.com

Bekijk onze bestemmingen: