Reviews

Jan, Marianne, Liesbeth en Hans

Beste Gerdy en Steve, wij willen jullie beiden hartelijk danken voor een hele bijzondere safari in Zuidelijk Afrika. Zonder TaKe U Adventure hadden wij deze reis nooit kunnen maken. Natuurlijk ging niet altijd alles volgens plan. Het blijft natuurlijk wel Afrika. Wij hebben veel respect hoe jullie onze safari hebben begeleid. Nogmaals hartelijk dank dat wij voor de tweede maal jullie klanten waren. Hopelijk was het niet voor de laatste keer.

09-01-2015

Roger en Mandy

Heel veel gezien en zelfs in de modder bleven we vrolijk. Het aqua joggen was een serieuze activiteit (for girls only??).Roger en Mandy

10-08-2013

Jop en Sandra

Hartelijk dank voor de geweldige ervaring in Kenya.
We zijn uitermate tevreden over jullie en zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij al onze vrienden en kennissen!!! Jop en Sandra

24-07-2013

Cecile en Martin

Dag Gerdy
We hebben veel indrukken en ervaringen opgedaan.een fantastische reis met heel veel positieve,maar ook wat minder positieve ervaringen,maar de tevredenheid overheerst.
Heerlijk luxe eindigen op Zanzibar ,precies wat wilden.Geweldig.
Cecile en Martin

24-07-2013

Diana

Beste Gerdy en Steve.
Mede namens mijn familie wil ik jou, Steve en Pete bedanken voor jullie onmisbare bijdrage aan onze geweldige vakantie. De kinderen+aanhang vonden het een fantastisch avontuur dat zij nooit zullen vergeten. Wij vonden het fijn dat we dat met hun konden delen. De afwisseling in accomodaties van heel basic tot luxe vonden wij erg leuk.
Top-Camp spande de kroon: door louter toeval sliepen wij in de kookhut en onze dochters in het geweldig mooie huis. Toen wij daar aankwamen zag mede door de regen het kamp er troosteloos uit. Ook Pete keek erg bedenkelijk. 2 stellen moesten “beneden” slapen en zij vertelden ons dat hun onderkomen net zo apart was als het onze, maar met een minder mooi uitzicht.
Toen wij na het kampvuur net in bed lagen, werden wij door onze schoonzoons ontvoerd naar hun mooie locatie: wat een contrast, ze gierden van de lach en hadden Pete gevraagd alles geheim te houden. Bij het hotel in Nairobi hebben we 2 keer heel erg lekker gegeten. Bij Kivu-Retreat konden we door de regen helaas geen gebruik maken van het mooie nieuwe zwebad.
Ook in de tenten bij de Massai hebben we heerlijk geslapen. En bij Voi was het lekker luxe. Er is goed voor ons gezorgd, we hebben heel veel wild gezien en we hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Wij zullen jullie organisatie zeker bij anderen aanbevelen.
Succes verder met jullie bedrijf en de groetjes aan Steve.
Diana

24-07-2013

Yvonne en Roy

We hebben een heel mooie safari en een leuke vakantie gehad. Nog eens bedankt hiervoor!
We vonden de planning in Kenia perfect, in Tanzania hadden we pech dat we ziek zijn geworden en daarom de Ngorgoro krater niet konden zien. Maar het enige kritiekpunt van ons is dat we desondanks een dag langer nodig hadden in de Serengeti. In de vier dagen in Tanzania vonden wij dat we te lang in de auto zaten om de afstanden te overbruggen.
Verder was alles prima geregeld! De cottages aan het strand waren echt heel mooi. Deze vakantie is volgens ons echt een aanrader en als ons iemand vraagt, zouden we jullie zeker aanbevelen! Yvonne en Roy

24-07-2013

Dik en Anneke

Prachtige indrukwekkende reis met juiste mix van gamedrives/safari en Kenia een beetje meer van binnenuit leren kennen. Fantastische en persoonlijke begeleiding die we zeer op prijs hebben gesteld. Daarbij veel kennis.
M.b.t. kleinigheden kunnen dingen wellicht nog wat worden aangescherpt en net iets professioneler maar belangrijk is daarbij de spontane persoonlijke benadering niet te verliezen. Dik en Anneke

24-07-2013

Marty en Marlies

Hallo Gerdy en Steven, We zijn weer thuis. Willen jullie bedanken voor de onvergetelijke vakantie. Alles was super geregeld. Mart en Marlies Wat is dat genieten, vanochtend bij Lake Nakuru geweest, we kregen er kippevel van, zo mooi. Alles is naar wens Marty en Marlies

15-07-2013

Bekijk onze bestemmingen: