Home » Inspiratie » Accommodatie

Accommodatie

TaKe U Adveneture Safaris heeft zeer gevarieerde accommomatie voor u geselecteerd. Het is uw keuze of u de inspannende 4WD safari combineert met luxe accommodatie, standaard toeristen klasse of dat u juist gebruik maakt van lokale hotels, waar u verblijft tussen de lokale mensen en het lokale voedsel nuttigt. Mandazi (de Afrikaanse croissant), nyama choma (op houtskool geroosterd vlees), ugali (maispolenta), sukuma wiki (groene groente) zijn hier voorbeelden van.

Luxe Accommodatie
De luxe accommodatie die wij voor u hebben geselecteerd, hebben een bijzondere luxueuze ambience met ruime kamers, zeer luxe prive badkamers, internet faciliteiten, een ruim gesorteerde bar, veranda, beschutte tuin, een zwembad, a la carte restaurant of diner buffet en uitgebreid ontbijtbuffet met fruit, broodjes en zuivel. Eieren, worstjes, bacon en andere warme ontbijt gerechten worden ter plekke voor u bereid.

Standaard Accommodatie
Kiest u voor standaard toeristenklasse dan krijgt u een comfortabele kamer, goed geoutilleerde prive badkamer met warm en koud stromend water. Deze hotels beschikken over een bar, veranda of tuin en soms een zwembad. U kunt hier sterke drank en wijn krijgen. De prijs is vrij hoog, de wijnkeuze is beperkt en voldoet misschien niet aan uw persoonlijke smaak. Het diner bestaat uit een dinerbuffet of a la carte en u kunt kiezen tussen diverse vlees- en vis- en groentegerechten. Bij het Engelse ontbijt krijgt u fruit, thee en of koffie.

Lokale Hotels
Lokale hotels hebben wij zorgvuldig voor u geselecteerd. De hotels hebben een excellente service. Ze zijn schoon, comfortabel en rustig. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar u moet niet verbaasd zijn als de toiletbril ontbreekt. Warm watser is altijd beschikbaar en komt meestal uit de kraan, als dit niet mocht werken dan wordt u zonder extra kosten voorzien van een teil met warm water. U geniet van het echte Afrikaanse eten. Thee, nescafe, bier, frisdrank en mineraal water zijn volop aanwezig. Op verzoek kunt u fruit krijgen. Voor een gering bedrag kunt u uw kleren laten wassen.

Banda
Een banda is kleine ronde bungalow van klei met een rieten dak, meestal beschikt u over uw eigen toilet en douche. Een banda ligt in of aan de rand of in een natuurgebied. Uw maaltijden worden lokaal bereid. U kunt kiezen voor roomservice of uw maaltijd nuttigen in eenvoudige eetzaal.

Tented Camp
Een tented camp is meer dan een tentje. Het voorzieningen niveau kan varieeren van uitzonderlijk luxueus naar eenvoudig. U beschikt over een eigen tent, gemaakt van stevig canvas, met normale bedden. Afhankelijk van het voorzieningen niveau beschikt u wel of niet over uw eigen toilet en douche.

Cottage
Een cottage is een volledig geoutilleerd prive huis met meerder slaapkamers met prive badkamer, eigen zitkamer, veranda en keuken. U kunt gebruik maken van volledige roomservice. Afhankelijk van uw wensen, wordt het ontbijt, lunch en diner voor u bereid in uw eigen cottage of maakt u gebruik van een naastgelegen restaurant.

contact via info@takeu4adventure.com

Bekijk onze bestemmingen: