Home » Over ons » Team

Team

Take-U Adventure Safaris is de levensdroom van Stephen Njoroge Gatonga. Njoroge is Maasai van geboorte en deels opgegroeid in de traditionele leefwijze van zijn vader, deels gevormd in de christelijke traditie door de paters van zijn school.

driver1

Steve Njoroge heeft 35 jaar ervaring in het toerisme in Oost Afrika. Hij is speciaal geschoold als vogelkenner en monteur. Hij spreekt de lokale talen van Oost Afrika, Engels en een beetje Nederlands. Alle bestemmingen van TaKe U kent hij goed. Als gids/ chauffeur van onder andere Djoser heeft hij vele Nederlanders als klant gehad en gewaardeerd.

TaKe-U Adventure Safaris  in Nederland is opgericht door Gerdy Rinck. In 2006 groeide hun liefde voor elkaar. Deze liefde is het fundament van TaKe-U Adventure Safaris en de basis voor hun gezamenlijke toekomst. Gerdy Rinck inventariseert uw persoonlijke wensen, Njoroge kent ook de verborgen schoonheden van Tanzania, Kenia en of Oeganda. Samen vormen zij het ideale team om voor u een onvergetelijke reis naar Oost Afrika te verzorgen. Direct van klant naar uitvoerder.

ons2
Het is onze VISIE model te staan voor excellente kwaliteit, die voldoet aan de standaarden van het internationale toerisme.

Het is onze MISSIE om een veilige, efficiente en resultaatgerichte onderneming te ontwikkelen, uit te voeren en te onderhouden voor avontuurlijke reizen in Tanzania, Kenia en Oeganda, gericht op de tevredenheid van onze klanten.

Onze DOELEN zijn:
client tevredenheid
vernieuwing en creativiteit
toewijding aan eerlijkheid en rechtvaardigheid
toewijding aan veiligheid en bescherming
toewijding aan onze bedrijfswagens zowel onder weg als stationair

Bekijk onze bestemmingen: