Home » Bestemmingen » Tanzania

Tanzania

Tanzania is de bekendste safari-bestemming in Oost Afrika. De met sneeuw bedekte Kilimanjaro domineert van grote afstand zijn omgeving. Nergens is de savanne zo wijds als in de Serengeti. In de diepte van de Ngorongoro krater leven leeuw en prooi, olifant en zwarte neushoorn, flamingo en ibis naast elkaar. Deze safari-bestemmingen zijn de bekendste en de meest toeristische van Oost-Afrika. Maar Tanzania biedt meer, TaKe U Adventure Safaris brengt u ook naar de onbekende schoonheden van Tanzania.

Het z.g.n. Soutern Cirquit met Ruaha NP, Mikumi NP en Selous NR zijn niet goed over de weg te bereiken. Zij liggen op meer dan 600 km afstand van elkaar en van Arusha.

Om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden die een safari in Tanzania u kan bieden, hebben wij een aantal bestemmingen in Tanzania voor u samengevat. TaKe U Adventure Safaris heeft de bestemmingen gegroepeerd volgens alfabet of populariteit.

Als u zelf uw safari wilt samenstellen dan adviseren wij u om direct contact met ons op te nemen via info@takeu4adventure.com.

Daarnaast heeft Take U Adventure Safaris  een speciale aanbieding voor een safari naar Kenia en Tanzania. Bekijk deze bij inspiratie.  U kunt een van deze safari’s als geheel of een of meerdere onderdelen boeken via info@takeu4adventure.com.

Bestemmingen in Tanzania: