Home » Bestemmingen » Oeganda » Ssese eiland

Ssese eiland

Ssese eiland ligt in het Victoria meer. Lang hebben de Ssese eiland de naam van hippie eiland gehad. De relaxte sfeer, het strand en de vele rugzaktoeristen zijn hier debet aan. Inmiddels is de accommodatie verbeterd. Gelukkig is de relaxte sfeer gebleven. Op de Ssese eiland kunt u relaxen aan het strand, mee met een lokale visser, of echt serieus sportvissen met alles erop en eraan voor die hele grote Victoriabaars.  Een ideale plek om uw safari in Oeganda met Gorilla Track af te sluiten.

Op safari naar Ssese eiland
De Ssese eiland is bereikbaar met de veerboot vanuit Entebbe of Bukakata (20 km ten westen van Masaka). Als u van Bwindi Impenetrable NP komt heeft u een extra overnachting in Masaka. Vanuit Masaka is de vaartijd ongeveer een ½ uur. Vanuit Entebbe is er een snelle verbinding (2 uur). De gewone veerboot heeft een vaartijd van 4 uur. U reist op eigen gelegenheid naar Ssese eiland. U neemt bij de veerboot afscheid van uw chauffeur/gids. Op Ssese eiland wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van uw resort.  lees verder bij inspiratie

Accommodatie
Uit het aanbod van accommodatie op de Ssese eiland heeft TaKe-U Adventure een prachtig middenkklasse resort en een backpackers accommodatie geselecteerd.
lees verder bij accommodatie   

 Duur   3 – 7  dagen

Aansluiting   
1.   op safari  naar Kampala ( 1 dag )
2.  op safari   naar Lake Mburo NP  ( 2 dagen)
3.  op safari naar Bwindi Impenetrable NP  ( 3 – 4  dagen) met extra overnachting in Masaka

Bekijk onze bestemmingen: